hernehuis-te-kopp-in-de-Morvan-Lormes

Herenhuis te koop in Lormes, het hart van de Bourgogne

CONTACT


Emigreren naar of Ondernemen in Frankrijk?

Zo'n ruim huis met alle mogelijkheden van dien, in deze heerlijke, rustige omgeving waar de nachten donker en stil zijn, de stress van u afvalt en men nog de tijd neemt, nodigt u wellicht uit om definitief naar Frankrijk te verhuizen en uw eigen onderneming op te zetten. Zo hebben wij het in ieder geval wel gedaan. We zijn begonnen met het verhuren van onze gites, en de vakantiehuizen van anderen. Mensen zijn blij met een betrouwbaar iemand ter plaatse die de gasten kan ontvangen, etc. Zo creëerden we gemakkelijk een mooi basisinkomen. En hielden we tijd genoeg over voor andere dingen.

De overheid is hier blij met nieuwe ondernemers, ook uit Nederland. Er zijn hulp en regelingen mogelijk. Als u een eigen bedrijf, bijvoorbeeld een chambres d'hotes begint, waar dit herenhuis zich uitstekend voor leent, kunt u 5 jaar belasting vrijstelling krijgen.

Ook weten wij, vanuit ons werk en onze ervaring, inmiddels de weg hier in Frankrijk. Er zijn verschillende winkeltjes en bedrijven over te nemen of nieuw te starten.

Voor artsen, (fysio)therapeuten, verplegers en verpleegsters etc. is in de Morvan volop werk. Ook in de bouw is altijd plaats.

***

De vraagprijs van dit huis is € 198.000,-

huis-te-koop-Morvan-Lormes

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Jan en Myriam van der Lee

Tel : (NL) 073 888 9115/ Mobiel : 00 33 6 83 90 15 83

E-mail : jan.myriam@wanadoo.fr

 

©MB